Platte daken: modern en hedendaags

Moderne en hedendaagse woningen opteren vaak voor een plat dak. Met sterke en kwaliteitsvolle materialen garanderen wij u een strak resultaat. Bovendien heeft u met platte daken extra ruimte voor lichtkoepels, zonnepanelen, ventilatie en eventueel een groen dak.

Groendaken: uw groen dak, een ecologische dakopbouw met daktuin

Groendaken - dakwerken Vaes

Groene daken zijn hot. Platte daken begroeid met planten worden in korte tijd omgetoverd tot een groene weelde. Groene daken zijn niet alleen innovatief en milieuvriendelijk, maar bieden tal van extra voordelen voor uw woning. Een groen dak verhoogt de levensduur van uw plat dak, heeft een betere warmtewering en geluidsisolatie en verhoogt het rendement van uw zonnepanelen. Kortom een groen dak staat voor een reeks van voordelen en op de koop toe ziet al dat natuurlijk groen er gewoon goed uit! Bent u er klaar voor?

EPDM dakbedekking voor een unieke prestatie

De waterdichtheid van uw dak is uiterst belangrijk voor u en voor ons. Daarom werken wij uitsluitend met hoogwaardige producten voor een kwalitatief eindresultaat. Een product dat voornamelijk onze voorkeur wegdraagt, is Resitrix EPDM. EPDM-rubber voor dak- en waterdichting kan gebruikt worden voor nieuwbouwprojecten en tevens ook voor renovaties.

Met EPDM bent u voor minstens 50 jaar zeker van de waterdichtheid. Daarbovenop laten wij onze daken extra keuren door de firma zelf. U krijgt hierdoor een extra fabrieksgarantie van 10 jaar. Nadien ontvangt u een garantiecertificaat.
We werken met nog meerdere dak- en waterdichtingsproducten om u op maat te kunnen dienen. Wij staan steeds klaar om u persoonlijk te adviseren en te begeleiden.