Hellende daken: rustiek en pastoriestijl

Zonder dat u het merkt, geven hellende daken extra karakter aan uw woning. Van rustiek en landelijk tot modern en strak. U heeft een ruime keuze uit ons uitgebreid gamma van dakbedekkingmaterialen. Ook hier kan u rekenen op ons persoonlijk advies en waterdichte oplossingen.

Daarbovenop werken wij voor hellende daken met hoogwaardige isolatiematerialen voor een optimaal en energiebesparend resultaat. Wij leveren dan ook de nodige attesten af voor uw premies en belastingsverminderingen.

Dakramen en dakvensters van Velux

Velux ramen - dakwerken Vaes

Zolders onder hellende daken hebben soms veel meer potentieel dan u denkt. Deze ‘verloren’ ruimte kan u herinrichten als een extra functionele ruimte. Dit kan snel en gemakkelijk met de VELUX dakramen en dakvensters. Een natuurlijke lichtinval trekt de ruimte volledig open en blaast uw zolder nieuw leven in.

VELUX biedt u een uitgebreid gamma van dakramen en dakvensters voor hellende daken aan met een eindeloze keuze aan kleuren en functionaliteiten. Wij bespreken deze mogelijkheden graag met u. Neem daarom vandaag nog contact met ons op.